Fråga vad ni vill

Vi har våra kontor i de vackra städerna Stockholm och Västerås. Därifrån koordinerar vi alla våra filminspelningsprojekt. Men när det kommer till inspelning, är vi inte bundna till bara dessa platser. Vi har resurser och utrustning redo att ta oss överallt i Sverige för att fånga det perfekta materialet. Så oavsett om ditt projekt är beläget på fjälltoppen i norr eller vid kusten i söder, är vårt engagerade team redo att hjälpa till. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna, var än inspelningen sker i vårt vackra land.

Inga problem! Du kan klicka dig vidare till vårt kontaktformulär här och ställa vilken fråga du vill, vi svarar vanligtvis inom 27h.

Den fasta månadskostnaden inkluderar ett antal reklamfilmer, ett antal bilder, och/eller ett antal grafiskt skapade bilder/filmer, detta beroende på vilket paket ni väljer. Vårt team arbetar nära med kunden för att säkerställa att materialet matchar företagets vision och behov.

Absolut! Vi har några tilläggspaket. Om du önskar extra material utöver det som ingår i den fasta månadskostnaden eller i tilläggspaketen, vänligen kontakta oss för en individuell offert.

Normalt sett tar det 2-4 veckor, men detta kan variera beroende på projektets omfattning och specifika behov.

Ja, vi erbjuder 3 revisioner inom den fasta månadskostnaden, om inget annat avtalats. Eventuella ytterligare ändringar kan medföra en extra kostnad.

Ja, vi är baserade i Stockholm och Västerås men är flexibla att arbeta på andra platser efter överenskommelse.

Kundens nöjdhet är vår högsta prioritet. Om du inte är nöjd med det levererade materialet, vänligen kontakta oss så diskuterar vi hur vi bäst kan uppfylla dina önskemål.

Ja, när materialet är betalt och levererat äger du fullständiga rättigheter till det. Dock förbehåller vi oss rätten att använda materialet i vårt portfolio, om inte annat avtalats.

Det beror på projektets omfattning. Oftast skickar vi en förberedelseguide inför varje projekt, vilket inkluderar allt från klädkod till eventuella rekvisita som kan behövas.